31. srpna 2023 17:45

Harry Potter teď vypadá jako Rambo! Daniel Radcliffe v nových záběrech ukázal ohromné svaly

Přestal spoléhat na kouzelnickou hůlku a raději se začal pořádně ohánět ve fitku.

Daniel Radcliffe (34) už dlouho pracuje na tom, aby nebyl hercem jediné role, tedy Harryho Pottera. A maká na tom i fyzicky, jak ukázaly záběry z aktuální epizody čtvrté sezony seriálu Nebe s.r.o., v němž má jednu z hlavních rolí. Řádí na nich jen ve spodním prádle a mohl by podle ohlasů na sociálních sítích od Hugha Jackmana směle převzít roli komiksového Wolverina.

Čtvrtá série komediálního počinu s podtitulem Konec světa se odehrává v postapokalyptické budoucnosti dost podobné světům ze sérií Šílený Max nebo Twisted Metal. Ve zmíněné pasáži se reverend Ezekiel Brown (Radcliffe) vrhá do boje proti zákeřným androidům. Popadne ho amok, strhá ze sebe oblečení a pak jen ve slipech trhá útočníky doslova na kusy.

„Sakra, ten Walter White Wolverine tomu teda fakt nakládá,“ píše se v jednom z twitterových komentářů. Nechybí v něm narážka na slavné bílé slipy hlavního hrdiny oslavovaného seriálu Perníkový táta (Breaking Bad) ani na dřívější spekulace, že by se právě Radcliffe měl ujmout role Wolverina, které pak herec popíral.

Jeho poslední hlavní rolí v celovečerním filmu byl snímek Weird: The Al Yankovic Story o skutečné hvězdě hudebních parodií. Předtím se objevil po boku Sandry Bullock, Channinga Tatuma či Brada Pitta v dobrodružném kousku Ztracené město. Letos v dubnu se stal poprvé otcem a chce alespoň dočasně zvolnit, aby se mohl věnovat svému synovi. Zároveň zdůraznil, že se neplánuje objevit v chystaném seriálu Harry Potter, a to ani v epizodní roli.

Zdroj: Daily Mail

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný