23. září 2024 12:05

Akční pecka s Gerardem Butlerem má pokračování. První trailer ukazuje další dokonalou loupež

Trailer filmu Dokonalá loupež 2 (Den of Thieves 2 - Pantera).

Energií napěchovaných filmů není nikdy dost – a pokračování povedeného akčního thrilleru slibuje přesně takový zážitek.

Dokonalá loupež z roku 2018 se zařadila mezi nejúspěšnější body kariéry Gerarda Butlera a její pokračování s podtitulem Pantera zůstane akčním thrillerem odkazujícím na klasiky jako Nelítostný souboj nebo Sicario. Kromě Butlera se vrací i režisér Christian Gudegast a herec O'Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton).

Čtěte také: Zack Snyder chystá pokračování antické řežby 300

Velkej Nick (Butler) se tentokrát dostane do světa diamantových zlodějů a obávané mafiánské famílie Pantera. Pátrání po Donniem (Jackson) ho zavede do Evropy, kde však nebude nahánět zloděje, ale přestoupí na jejich stranu, protože vedení LAPD ho hodilo přes palubu. Asi se můžeme vsadit, že situace bude daleko komplikovanější, protože když chcete vyloupit největší diamantovou burzu, musíte si logicky zašpinit ruce... od krve.

První snímek byl příjemným kasovním překvapením, když utržil skoro trojnásobek svého skromného rozpočtu 30 milionů dolarů. Skvěle se mu navíc dařilo i na streamovacích platformách, takže bylo jen otázkou času, kdy se dočká pokračování. V tom si kromě ústřední dvojice zahrají také Jordan Bridges, Swen Temmel, Evin Ahmad, Salvatore Esposito nebo Orli Shuka.

Dokonalá loupež 2: Pantera vstoupí do zámořských kin 10. ledna 2025. Čeští diváci si budou muset počkat na pozdější online uvedení.

Zdroj: Screen Rant, Dark Horizons

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický