3. června 2024 14:40

Marvelácký herec nekompromisně setřel zvěsti, že bude v Avengers 6

Herec rázným způsobem utnul spekulace o marvelovském comebacku.

Anson Mount momentálně září jako kapitán Pike v seriálu Star Trek: Podivné nové světy, který v nadcházejícím roce dospěje do třetí sezóny. Objevily se však informace, že by se měl obléci zpátky do kostýmu Black Bolta z komiksových Inhumans, v němž se naposledy a dost nečekaně objevil ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Tentokrát by se mělo jednat o chystané Avengers.

Na zprávu, že by se on i zbytek Inhumans měli objevit v šestých Avengers s podtitulem Secret Wars, zareagoval sarkasticky na sociálních sítích: „Velice zajímavé. Prosím, řekněte nám víc o té smlouvě, kterou jsem zřejmě podepsal ve spánku. Jsem zvědavý na všechny ty šťavnaté detaily z feedu, které zjevně není jen farmou na kliky.“

Mount zároveň však přiznal, že v létě roku 2023 proběhla jednání o jeho možném návratu do MCU, šlo však pouze o oťukávání. „Kdybych souhlasil, stejně bych vám to nemohl říct, každopádně odpověď je ne. Měl jsem nějaké informativní schůzky s vedením Marvel Studios, ale netýkalo se to aktuálně chystaných filmů,“ vysvětlil.

Čtěte také: Nový film s X-Meny ve světě Avengers se oficiálně dal do pohybu

Osmidílný seriál Inhumans vznikl v roce 2017 ve spolupráci s televizí ABC a zpětně není vnímaný jako povedený projekt, přestože zrovna Black Bolt v Mountově podání uvíznul v paměti. „Rád bych se ještě do toho kostýmu oblékl a dal si opáčko. Black Bolta jako postavu miluju,“ zdůraznil samotný Mount.

Zdroj: Collider, Comic Book Movie

Video, které jste mohli minout? Trailer k výročnímu remasteru komiksové klasiky Vrána

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný