10. října 2024 12:10

Nový akčňák se Stallonem se odehrává... celý na jednom mostě? Trailer ale i tak šlape

Trailer akčního filmu Armor.

Sly bude tentokrát stát na druhé straně barikády... nebo vlastně spíše obrněných dveří.

„Když se něco může podělat, tak se to podělá,“ shrne Sylvester Stallone pravidlo Murphyho zákona na začátku traileru jeho nového filmu Armor. Jde o akční thriller, v němž v roli Rooka vede loupežné přepadení na obrněné vozidlo. Jeho týmu se ho podaří obklíčit na mostě, jenže cesta k bohatství uvnitř bude pořádně zapeklitá.

KVÍZ: Jak dobře znáte druhého Ramba? Otestujte se

Snímek režíroval Justin Routt (If I Were Dictator, The Test), a přestože je na ukázce vidět, že neoplýval zrovna závratným rozpočtem, na hercích nešetřil. Otce a syna coby osádku ozbrojeného vozidla, kolem jejíhož přežití a schopnosti improvizace se bude zápletka točit, totiž ztvární Jason Patric (Spáči, Nebezpečná rychlost 2, Parchanti) a Josh Wiggins (Greyhound, Apollo 10 1/2). Lupičskou partu pak tvoří třeba ještě Dash Mihok (Ray Donovan, Tenká červená linie) nebo Jeff Chase (Mechanik zabiják, Looper).

Stallone sice nedávno prohlašoval, že hodlá v nadcházející době zvolnit, ale zatím to tak úplně nevypadá. Aktuálně ho můžeme vidět v druhé řadě gangsterského seriálu Král Tulsy a v nadcházejícím roce se objeví v minimálně dvou filmech. Prvním z nich je špionážní thriller Alarum, kde se postaví po boku Scotta Eastwooda, a pak detektivka The Epiphany. Každým dnem má také začít natáčení horského akčňáku Cliffhanger 2.

Armor dorazí na digitální platformy 22. listopadu 2024.

Zdroj: FirstShowing, Collider

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický