28. února 2024 18:10

Stallone se chystá do důchodu. Udělal zásadní změnu ve svém životě

Ke změně v životě hollywoodské legendy už se schylovalo nějakou dobu.

Sylvester Stallone (77) se rozhodl to nadobro zabalit v Kalifornii, kde žil nepřetržitě od začátku herecké kariéry na konci sedmdesátých let. Spolu s manželkou Jennifer Flavin (55) si už našli nový domov na Floridě, což je oblíbená destinace amerických důchodců. Sly evidentně hodlá ubrat na pracovním zatížení, jelikož to do centra filmového průmyslu nově bude mít přes celé Spojené státy.

Čtěte také: Dojemná slova Stallona o smrti jeho parťáka z Rockyho: Legenda, změnil můj život k lepšímu

„Už máme místo, je to hotová věc. Míříme na Floridu,“ oznámil Stallone svým třem dcerám v čerstvém premiérovém dílu druhé sezóny reality show Rodina Stallonových. Hlavním důvodem je podle Jennifer odchod všech dcer z domu. „Najednou je to tu jako prázdné hnízdo. Všechno tady vyvolává vzpomínky na to, že už tu nejsou. Potřebovala jsem zásadní změnu a Sly s tím souhlasil,“ vysvětlila Jennifer, která je Stalloneho manželkou od roku 1997.

Nejde o blesk z čistého nebe, jelikož akční hvězda od prosince roku 2022 nabídla své sídlo v Hidden Hills na prodej za cenu přesahující 22 milionů dolarů. Jejich novým sídlem má být floridské Palm Beach, kde si pořídili nemovitost za 35 milionů a kde momentálně pobývá jejich nejmladší dcera Scarlet Rose (21). „Ale to je můj domov,“ namítla Scarlet, která aktuálně studuje na University of Miami.

Stallone přiznal, že jeho srdce je pevně srostlé s Kalifornií a že byl zatvrzelý. „Nakonec jsem to vzdal,“ připustil. Nejstarší dcera Sophia Rose (27), která aktuálně žije stejně jako prostřední Sistine (25) v New Yorku, pak dodala: „Je fakt zvláštní, že táta všechno zpřetrhá a odjede na druhý konec země. Pro někoho, kdo nesnáší změny, je to obrovská změna.“

Uvidíme, nakolik se stěhování projeví na Slyově kariéře, protože alespoň prozatím nesundává nohu z plynu. Aktuálně je zapojen do pokračování Cliffhangera, Samaritána či další sezóny seriálu Král Tulsy. Ještě letos v létě má dorazit také drsná kriminálka Armored.

Zdroj: CBS News, LA Times

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný