18. února 2024 06:00

Nový Rambo? Sylvester Stallone prozradil, komu chce slavnou roli předat. Jde o velkou hollywoodskou hvězdu

Sly chce svěřit svou milovanou postavu někomu, komu je skutečně vlastní.

Sylvester Stallone se při aktuální návštěvě talkshow Jimmyho Fallona nevyhnul ani budoucnosti Ramba, která je po nepříliš dobře přijatém a navštěvovaném pátém dílu značně nejistá. Stále častěji se mluví o tom, že by se archetypálního akčního hrdiny chopil nový herec. Stallone už si vybral Ryana Goslinga (La La Land, Barbie).

Čtěte také: Dojemná slova Stallona o smrti jeho parťáka z Rockyho: Legenda, změnil můj život k lepšímu

„Potkal jsem se s Ryanem na večeři. Očividně jsme protiklady. On je hezký, já ne. Ale vážně, dovedete si mě představit jako Kena? To by fakt nefungovalo. Ryan mi říkal, jak ho fascinoval Rambo. Chodil do školy převlečený za Ramba, vyháněli ho, ale stejně nepřestal. Dokonce i na dovolenou vyrážel jako Rambo. Prostě popisoval, jak byl s Rambem fakt spjatý. Víte, a já si říkal, že je to zajímavé. Jestli někdy předám štafetu Ramba, tak ji předám jemu, protože on tu postavu miluje,“ vysvětlil sedmasedmdesátiletý herec, který se právě chystá na návrat Cliffhangera.

Ryan Gosling sice není vnímán jako herec akčních filmů, ale kariéru začínal hlavní rolí v seriálu Mladý Hercules a má za sebou i více fyzicky laděných výkonů ve filmech Drive, Gangster Squad – Lovci mafie, Blade Runner 2049 nebo The Gray Man. Už 5. května má premiéru akční komedie Kaskadér, která ho v tomto směru prověří na maximum. Umíte si ho představit jako nového Ramba?

Zdroj: Variety, Geek Tyrant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný