23. února 2024 16:45

Nikdy jsem se nevyléčil. Stallone přiznal těžké zranění z Expendables a přidal radu

Hollywoodský veterán se rozpovídal o tom, jak přecenil své síly.

Sylvester Stallone je otcem slavných franšíz Rocky a Rambo, k nimž v novém tisíciletí přidal ještě nostalgickou akční týmovku Expendables: Postradatelní. Její první díl z roku 2010 sám napsal a zrežíroval, a jak prozradil v aktuální epizodě druhé sezóny reality show Rodina Stallonových, stála ho hlavní role žoldáka Barneyho Rosse i pořádný kus zdraví.

Jako by nestačilo, že musel na place koordinovat skupinu hvězd z ranku Jasona Stathama, Jeta Li, Dolpha Lundgrena, Randyho Couturea, Terryho Crewse, Bruce Willise nebo Arnolda Schwarzeneggera, odmítal pro mnoho kaskadérských kousků dabléra, což se mu těžce vymstilo. Při natáčení bitky se Stevenem Austinem, wrestlingovou legendou s přezdívkou Stone Cold, si totiž tehdy dvaašedesátiletý Stallone vážně poranil krční obratle a s následky se potýká dodnes, jelikož musel aktuálně podstoupit už sedmou operaci a část jeho páteře drží pohromadě díky šroubům a destičkám.

Čtěte také: Pokračování Odvážné Vaiany zamíří do kin ještě letos. Místo seriálu, překvapilo Disney

„Myslel jsem si, že budu v pohodě... Na tom nenechat se zastupovat kaskadérem je něco romantického, jenže co poté můžete zažívat, už tak romantické není. Udělal jsem kravinu, režíroval jsem Expendables, chtěl jsem asi na podesáté udělat ten správný záběr a ještě teď si tu ránu pamatuju, jak mi projela tělem,“ řekl a připustil, že i když operace proběhla úspěšně, nikdy se z ní úplně nevzpamatoval: „Po tom filmu už jsem se fyzicky nedal do pořádku, už jsem nebyl stejný. Takže varuju všechny, nikdy nedělejte vlastní kaskadérské kousky!“

Stallone se vrátil jako Barney Ross ještě ve třech pokračováních, v nedávném čtvrtém dílu pak předával žezlo Jasonu Stathamovi. Film však propadl kriticky i co se týče návštěvnosti, takže bude zřejmě znamenat i konec celé franšízy.

Zdroj: People, Comic Book Resources

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný