20. ledna 2024 06:05

Dolph Lundgren prozradil, zda se chce vrátit do jedné ze svých neslavnějších rolí

Akční veternán vysvětlil, za jakých podmínek by se vrátil zpátky ke své ikonické roli.

Hlavní rolí v dobrodružném fantasy Vládci vesmíru z roku 1987 potvrdil Dolph Lundgren svou pozici nové hvězdy Hollywoodu, kterou získal rolí ruského bijce Ivana Draga v boxerské klasice Rocky IV. A jelikož už se fanoušci dočkali Lundgrenova návratu do role Draga, logicky se ptají, zda se dočkají i He-Mana, hrdiny vycházejícího z populární akční figurky od Mattela.

Magazínu Comic Book na otázku ohledně comebacku odpověděl s humornou nadsázkou: „Starší He-Man? Nevím, nevím. Museli by mi dát trochu objemnější kostým. Tehdy byl velký asi jako fíkový list. Museli by k němu přidat trochu víc vrstev.“ Návrat do role He-Mana se zkrátka nezdá moc realistický, obzvlášť když se chystá nová verze Vládců vesmíru, kde se má postavy ujmout Kyle Allen (Přízraky v Benátkách, Na pivo do první linie). Lundgera by v ní každopádně mohlo čekat třeba zábavné cameo.

Co by však šestašedesátiletému herci dávalo daleko větší smysl by bylo zopakování si role Punishera ze snímku Mstitel (1989), což byla první filmová adaptace nesmiřitelného komiksového hrdiny od Marvelu. Držme si palce!

Noví Vládci vesmíru

Zmíněnou novou verzi Vládců vesmíru dostalo na starost bratrské režisérské duo Aarona a Adama Neeových (Ztracené město). Velice slibně působí tým scenáristů, do něhož patří Dave Callaham (Shang-Chi, Spider-Man: Napříč paralelními světy), David S. Goyer (Batman začíná, Muž z oceli) a Matt Holloway (Iron Man, Uncharted).

Čtěte také: Hvězda Rockyho bojuje s rakovinou. Dali mi tři roky života, ale nevzdal jsem to, říká Dolph Lundgren

Původní film vytvořilo tehdy proslulé studio Cannon Films (Kobra, Kyborg, Lifeforce, Krvavý sport) a hlavního maskovaného padoucha Skeletora ztvárnil zkušený Frank Langella (Devátá brána, Lolita). Objevila se v něm i Courteney Cox (Přátelé, Vřískot), která na to určitě ráda vzpomíná.

Zdroj: Comic Book, Geek Tyrant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný