26. ledna 2024 07:50

Krvavý trailer nové akční pecky proti sobě staví McGregora a Gyllenhaala

Trailer akčního filmu Road House

První trailer opravdu nešetří krví, adrenalinem a zvukem lámajících se kostí. A láká i na ikonu UFC Conora McGregora.

Původní film s Patrickem Swayzem patří mezi příjemné akční plážové oddechovky ze sklonku osmdesátých let známý taky pod českým názvem Hrozba smrti (1989). Jeho remake v režii věhlasného Douga Limana (Na hraně zítřka, Agent bez minulosti, Barry Seal) však bude podstatně brutálnější a víc chlapskou podívanou, jak ukazuje první trailer.

Pekelně nabušený Jake Gyllenhaal v něm coby vyhazovač plážového podniku na Florida Keys a bývalý bojovník UFC řeší problémové návštěvníky, mezi které se brzy začne počítat i mafie toužící převzít kontrolu nad rezortem. V jejích službách dorazí i skutečný bývalý šampion UFC Conor McGregor, který si svého záporáka viditelně užívá, z čehož můžou diváci jenom těžit.

Kromě zmíněných bijců uvidíme před kamerou ještě Danielu Melchior, Billyho Magnussena, Jessicu Williams nebo Lukase Cage. Původní příběh do moderní podoby přepsal Anthony Bagarozzi (Správní chlapi, Death Note).

Dougu Limanovi se vůbec nelíbí, že se film oproti původnímu plánu vyhne kinům a bude putovat rovnou na stream, kde se objeví už 21. března 2024. Bojkotoval proto premiérové uvedení na festivalu SXSW v Austinu. Českého diváka však tato skutečnost jistě trápit nebude, přestože trailer slibuje zážitek, kterému by velké plátno jistě slušelo.

Zdroj: Screen Rant, Polygon

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný