3. října 2023 16:10

Angelina Jolie upřímně vysvětlila, proč už moc nehraje

Hollywoodská hvězda vysvětlila, proč ji poslední dobou nevídáme v žádných filmech.

Angelina Jolie patří mezi největší ženské herecké hvězdy Hollywoodu, přesto se ve filmu objevila naposledy v roce 2021 jako supehrdinka Thena v rozpačitě přijaté marvelovce Eternals. Nezvykle dlouhou pauzu teď dost znepokojivým způsobem vysvětlila magazínu Vogue.

„Ve svých osmačtyřiceti se stále snažím uchopit, kdo vlastně jsem. Myslím, že si procházím obdobím přerodu a cítím se trochu na dně. Svým způsobem se necítím být sama sebou už tak deset let, ale nechci to více rozvádět,“ naznačila a uvedla, že cestu z tvůrčí krize hledá ve své vlastní módní značce Atelier Jolie: „Má to pro mě i terapeutickou funkci – pracovat s lidmi, kterým důvěřujete, a znovu tak objevovat sama sebe.“

Angelina Jolie se podílí pouze na dabování Tygřice ve čtvrtém dílu animáku Kung Fu Panda. Její další účast před kamerou má značně neurčité obrysy, přestože je uvedena například u pokračování pohádky Zloba: Královna všeho zlého nebo v hlavní roli životopisném snímku o slavné operní pěvkyni Marii Callas.

Líbil by se jí však i návrat do komiksového světa v roli Theny, ačkoli by to bylo jen v menší roli, protože dvojka samostatných Eternals se po neúspěchu původního filmu jeví vysoce nepravděpodobně. „Ráda bych si ji zahrála znovu. Přijde mi zábavné přemýšlet o tom, kam se za ta léta dostala. Můžeme ji kdykoli vrátit... Líbí se mi myšlenka, že se můžeme jako Eternals objevit v dalších filmech od Marvelu,“ uvedla.

Otázkou zůstává, zda vedení Marvel Studios spíše neudělalo za hrdiny z Eternals tlustou čáru. Že by však Angelina Jolie zakončila svou bohatou kariéru zrovna takovým způsobem, se těžko věří. Její plnohodnotný comeback je spíš jen otázkou času.

Zdroj: Vogue

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický