2. října 2023 16:30

V novém katastrofickém filmu jde o život i Julii Roberts. Trailer vypadá skvěle

Oficiální český trailer filmu Nech svět světem

Hrdinové nového velkofilmu si chtěli jen užít klidnou dovolenou, ale ocitli se uprostřed apokalypsy.

Konec světa může být blíž, než jsme si ochotní připustit. Ukazuje to skvěle vypadající trailer hvězdně obsazeného apokalyptického thrilleru Nech svět světem, který si navíc svou streamovací premiéru odbude už 8. prosince 2023.

Mrazivý příběh vychází z úspěšného knižního hitu Leave the World Behind z roku 2020 od Rumaana Alama. Manželé Amanda (Julia Roberts) a Clay (Ethan Hawke) si pronajmou se svými dětmi na víkend luxusní vilu, jenže jejich pohodu naruší dva cizinci – G. H. (Mahershala Ali) s dcerou Ruth (Myha'la Herrold) hledající útočiště před katastrofou. Série kybernetických útoků brzy odstartuje konec světového řádu a nastolí vládu chaosu... Začnou obě rodiny v krizové situaci spolupracovat, nebo se obrátí proti sobě?

Snímek dostal na starost Sam Esmail známý především jako tvůrce seriálu Mr. Robot. Jedná se o první hraný celovečerní film společnosti Higher Ground Productions bývalého amerického prezidenta Baracka Obamy a jeho manželky Michelle. V rolích dětí ústředního páru v něm uvidíme ještě Farrahu Mackenzie a Charlieho Evanse, jako konspiracemi posedlého dělníka potom Kevina Bacona.

Zdroj: Variety

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný