22. ledna 2024 15:55

Anakonda se vrací! Hororová legenda přichází s výborným nápadem

Kultovní horor se vrátí s neobvyklým twistem. Scénář píše tvůrce výborné komedie s Nicolasem Cagem.

Nikdo by sérii o Anakondě nenazval sérií dobrých filmů, přesto má minimálně první film značný kultovní status. Kromě dalších tří pokračování se obří had dočkal také crossoveru s jinou franšízou, Jezera, kde se gigantický škrtič utkal s rozložitým krokodýlem. Milovník pevných objetí ale ještě zřejmě neřekl poslední slovo, podle jistých zákulisních informací má mít chystaný film dost svěží přístup.

Nesnesitelné objetí obrovského hada

Novinku přinesl známý Insider Jeff Sneider, jenž o chystaném pokračování promluvil ve video podcastu The Hot Mic. „Žádný herec není domluvený, nic není oficiální a všechno se může změnit,“ zmirňuje Sneider nadšení. Film vzniká zatím pouze v rovině scénáře, jaký bude jeho další osud ještě nějakou dobu nebude jasné. Nicméně autorem scénáře není nikdo menší než Tom Gormican, tvůrce komedie Nesnesitelná tíha obrovského talentu. Gormicanova Anakonda by měla jít podobnou cestou, alespoň podle toho, co říká Sneider.

Čtěte také: Gigantická anakonda bez problémů sežere i prase. Podívejte se, jak kořist drtí a polyká

„Anakonda má být meta film. A co jsem pochopil, bude to něco jako…a to není oficiální synopse, má to zahrnovat herce, kteří hrají volnou verzi sama sebe pro natáčení Anakondy. A brzy samozřejmě propukne peklo.“ Není to úplně originální koncept, ale ruku na srdce, film jako Anakonda si určitou míru nadsázky zaslouží. Nechme se překvapit, jak tento úmysl nakonec dopadne.

Zdroje: The Hot Mic/Bloody Disgusting

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný