15. ledna 2024 12:50

Nový horor od režisérů Vřískotu vypadá skvěle. Pusťte si děsivý i zábavný trailer, který převrací Drákulu naruby

Trailer filmu Abigail

Parta nepříliš schopných zločinců vs. malá upíří baletka. Těšte se na zábavný hororový nářez od tvůrců Krvavé nevěsty.

Skupina nepříliš zkušených kriminálníků má jedinečnou možnost, jak přijít k 50 milionům dolarů. Pro vlivného mafiána unesou dvanáctiletou baletku, dceru prominentní figury, a jejich další práce spočívá v tom, že ji přes noc pohlídají v honosném sídle. S příchodem noci se ale sídlo zamkne, přes okna se spustí kovové zábrany a zločinci se stanou stejným vězněm, jako unesené dítě. Brzy se ale změní i to, neboť Abigail (Alisha Weir) je něčím mnohem hroznějším než bezbrannou holčičkou.

Čtěte také: Jak se zabíjeli upíři? Jen kolík do srdce přemožitelům nestačil

Krvavý balet

Nový horor Abigail režírují Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett, kteří dohlédli nejen na poslední dva Vřískoty, ale i na hororovou komedii Krvavá nevěsta, a obojí je na traileru pořádně znát. Postavy se jeví jako neschopní loseři, kteří si s nabytou hrozbou musejí poradit na základě toho, co si pamatují z filmů podobně jako hrdinové Vřískotů, a oproti pohybově nadané upírce nemají příliš velkou šanci. Nezkušenost a obecně neschopnost je tu příčinou nejen hororových prvků, ale i humoru, a díky tomu vyhlíží Abigail jako něco, co budeme chtít rozhodně vidět.

Před vypuštěním traileru byl projekt naznačován jako film s Draculovou dcerou, což je slušný spoiler hned na začátek kampaně. V traileru se největšího odkazu na krále upírů dočkáme jen v podobě hudebního motivu z Labutího jezera, jenž celou upoutávku provází a sloužil jako výrazná hudební složka ke klasickému Draculovi Toda Browninga z roku 1931. V každém případě by to nemělo nijak vadit, naháněčku skupiny osobitých postav s krvežíznivým monstrem si můžeme užít i tak, až bude mít 18. dubna premiéru v českých kinech. V dalších rolích se objeví Melissa Barrera, Dan Stevens, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin Durand a Angus Cloud.

Zdroje: YouTube/IGN

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora
Sdílejte článek
Štítky horor trailer upíři Melissa Barrera Abigail Alisha Weir Matt Bettinelli-Olpin Tyler Gillett Kathryn Newton Kevin Durand

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný