12. ledna 2024 17:10

Žraloci loví kořist v letadle. Nový trailer láká na originální a pořádně napínavý horor

Trailer filmu No Way Up

Žraloci patří mezi filmově vděčné predátory a kvalitních survival thrillerů s nimi není nikdy dostatek. Trailer na film No Way Up slibuje působivý komorní thriller, v němž mají postavy na výběr – utopit se, nebo se nechat sežrat.

Letecká doprava je sice statisticky nejbezpečnějším typem dopravy na světě, i tak mívají letecké katastrofy hrůzné následky. Hrdinové No Way Up mají to štěstí, že pád letadla přežijí. Jsou však uvězněni ve vzduchové kapse pod mořem. Voda stoupá, kyslík dochází a žraloci dostávají hlad.

Čtěte také: Obávaný bílý žralok slyší tlukoucí srdce oběti. Podívejte se, jak vyzraje na lachtana v úkrytu

Kombinace survival hororu a katastrofického dramatu zní velmi lákavě, upoutávka slibuje důraz nejen na boj s ozubenými predátory, ale také vztahové drama a nutnost nesourodé skupiny přeživších spolupracovat. Pro diváky, jimž se líbila Kořist nebo Bestie, to zní jako ideální kratochvíle. Tvůrci ostatně slibují eRkovou podívanou, v níž se objeví Sophie McIntosh, David Samartin, Phyllis Logan nebo Colm Meaney, za režií zodpovídá Claudio Fäh. Na streamovacích službách se snímek objeví 16. února.

Zdroje: Collider/YouTube

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický