10. ledna 2024 13:50

Drsný horor, který traumatizoval školní děti, má pokračování. Už jsou na světě první fotky

Šílený nápad zplodil šílenější film a na cestě je pokračování. Hororové pojetí oblíbeného Medvídka Pú se brzy vrátí ve filmu Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 a jeho tvůrci se kromě velkých slibů podělili také o dvě nové fotky.

Premisa snímku Medvídek Pú: Krev a med stojí na nápadu, že titulní medvěd a jeho další přátelé nejsou oživlými hračkami, nýbrž ohavnými lidsko-zvířecími hybridy závislými na péči Kryštůfka Robina. Ten však jednou vyrostl, odešel a hladovějící polozvířátka se musela uchýlit ke kanibalismu, což je poznamenalo natolik, že se z roztomilých souputníků stali sadističtí sérioví vrazi. To v minulém filmu poznal na vlastní kůži nejen Kryštůfek Robin, ale také parta kamarádek. Milovník medu a krve ale ještě neřekl poslední slovo a diváci, kteří mají po ultralevném a relativně příšerném prvním filmu chuť i na pokračování, se mohou těšit na dvojitou porci zábavy.

Více krve, méně medu

„Větší a zlejší,“ shrnul plány na pokračování režisér Rhys Frake-Waterfield, jenž očividně ignoruje školní kauzu kolem prvního dílu. „Pokračování bude mít nový design příšer, nové obsazení a hodně úmrtí. Nicméně, tentokrát Pú a kamarádi opustí Stokorcový les a přenesou své řádění do tiché komunity Ashdown.“ Rozšíření castingu znamená především obsazení Simona Callowa, oceňovaného herce, kterého si můžete pamatovat z filmu Čtyři svatby a jeden pohřeb. K režisérovu nadšení se přidal i producent Scott Jeffrey: „Naše pokračování bude mít o poznání větší rozpočet, takže Rhys je vážně schopný vytvořit šokující, explozivní a brutální film. Upřímně si myslím, že se lidem bude líbit, co tu vytváříme.“

Čtěte také: Medvídek Pú se jmenuje podle slavné medvědice, která měla podobně zajímavý život jako on

Kromě velkých plánů sdíleli tvůrci také dvě fotografie, v jednom případě se jedná o fotku Scotta Chamberse. Ten nahradí Nikolaje Leona v roli Kryštůfka Robina, jehož trauma zjevně nikdy neskončí. Na druhém obrázku je samotný Pú s vylepšeným designem. K obsazení se přidají Tallulah Evans, jako dospělý Medvídek Pú bude řádit Ryan Olivia. Zjevně se dočkáme i dalších flashbacků do radostnějších časů, protože ve filmu se má objevit také Peter DeSouza-Feighoney (posedlý chlapec z Papežova vymítače) v roli mladého Pú. V kinech začne oblíbený medvídek zabíjet v únoru 2024.

Zdroj: Geek Tyrant/Screen Rant

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný