30. března 2024 06:00

Remake Anakondy je drsnější, než si dokážete představit. Trailer možná nedokoukáte

Originální trailer čínského filmu Anaconda

Hororová série Anakonda se dostala do nových rukou. A dopadlo to velice zajímavě.

Anakonda z roku 1997 patří mezi nejznámější vyvražďovačky se zvířecími monstry a její úspěch přinesl ještě tři pokračování nebo dokonce crossover s podobnou sérií Lake Placid (Jezero) v podobě filmu Jezero vs. Anakonda (2015). A teď se dočkala i čínského remaku s mezinárodním názvem Anaconda.

Čtěte také: Nejžhavější herečka současnosti má nový horor. Recenze vysvětlují, zda stojí za návštěvu kina

„Skupina cirkusových umělců míří na místo svého příštího vystoupení, ale uvízne v hustém pralese poté, co kapitána jejich lodě sežere něco, co vypadá jako obří anakonda. Zkříží taky cestu nebezpečnému pytlákovi, který anakondu loví, a který si uvědomí, že by pro ni konečně mohl mít dostatek lidské návnady. Protože jde ale o cirkusáky, mají však v rukávu dost triků, jak přežít,“ stojí v synopsi filmu.

Trailer skutečně nešetří brutálními i bizarními výjevy a překvapí i solidními produkčními hodnotami a triky. Jasně, půjde o béčko, ale vizuálně zřejmě nebude čistokrevně brakové (ZDE ještě alternativní a delší verze traileru, ale se špatně synchronizovaným zvukem). Chybí však atraktivní obsazení, jaké v originále představovali Jennifer Lopez, Ice Cube, Owen Wilson, Danny Trejo nebo mimořádně slizký padouch Jon Voight.

Hlavními hvězdami čínské verze jsou Terence Yin (New Police Story, Ban zhi yan), Ruoyan Xia (Here We Meet Again) nebo Xingchen Wang (Metamorphosis). Snímek je od 1. března v čínských kinech. Kdy se objeví i mezinárodně online, nebylo zveřejněno. Chystá se mimochodem i nový hollywoodský remake Anakondy, jehož scénář píše Evan Daugherty (Tomb Raider, Sněhurka a lovec).

Zdroj: Bloody Disgusting, Geek Tyrant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný