13. října 2023 13:30
Adam Vala

Rick je zpátky! Nový seriál ze světa Živých mrtvých dostal první trailer

První krátký trailer seriálu The Walking Dead: The Ones Who Live

Živí mrtví s Rickem a Michonne hlásí návrat. První trailer slibuje drsný comeback, novinka má už i datum premiéry.

Už je to pár let, co se fanoušci seriálu Živí mrtví loučili s postavou Ricka, dřívějšího tahouna původní série. Od té doby se hlavní seriál dočkal velkého finále a oblíbené postavy se následně vydaly různými cestami, přičemž řada z nich se objevila nebo ještě objeví ve vlastních spin-offech.

Sám Rick (Andrew Lincoln) a jeho pozdější partnerka Michonne (Danai Gurira) pak měli původně dostat vlastní filmovou sérii na stanici AMC, z těchto ambiciózních plánů ale nakonec sešlo a nás místo toho čeká klasický seriál, respektive minisérie s názvem The Walking Dead: The Ones Who Live.

Teď každopádně novinka obdržela už i první teaser, který konečně odhaluje hlavní postavy zpátky v apokalyptickém světě plném zlých zombíků a ještě horších lidí. Kromě krvavého dobrodružství novinka slibuje taky odpovědi na řadu otázek kolem Rickova odchodu, konec ukázky pak odhalil i datum premiéry, jež připadá na únor 2024.

Čtěte také: Tohle je 6 nejlepších zombie seriálů! Sledujete je všechny?

Dále vás možná potěší zpráva, že se spin-off The Walking Dead: Daryl Dixon s Normanem Reedusem dočká druhé série. Ta ponese název The Book of Carol a čeká nás tedy návrat herečky Melissy McBride v titulní roli.

Zdroj: Deadline, AMC

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný