5. října 2023 16:50

Navštivte nejdrsnější hororový dům v Americe. Děsivá atrakce své návštěvníky psychicky poznamená

Trailer dokumentární série Monster Inside

Jedna z nejděsivějších atrakcí USA se představuje v novém traileru. Její aktéry čeká fyzické i psychické peklo.

Strašidelné domy patří k nejoblíbenějším atrakcím vůbec. Zážitky spojené s děsem mají velkou tradici zejména v Americe, přičemž jedním z nejznámějších a nejextrémnějších je sídlo zvané McKamey Manor v Tennesee. Provozuje jej Russ McKamey, bývalý mariňák, který ze svého domu udělal peklo vyhřezlé na povrch. A právě tomu se bude věnovat nový dokument s názvem Monster Inside: America’s Most Extreme Haunted House.

Autentický děs

Jak můžete vidět v přiloženém traileru, McKamey si vážně nebere servítky. Kromě nezbytných temných chodeb, bizarních a dokonale propracovaných masek či bravurně nastrčených lekaček čekají návštěvníky také momenty, kdy budou skoro doslova bojovat o život. Čeká je útěk před neznámou hrozbou či brutální mučení. Film se zaměří na tři soutěžící, kteří si v atrakci sáhnou na fyzické i duševní dno.

Russ McKamey se stylizuje do role sadistického psychopata, což je pro Monster Inside příhodné. Film má totiž směšovat dokumentární typ storytellingu s žánrovým vyprávěním hororu, čímž vytvoří zajímavý zážitek i pro diváka. Můžeme dostat horor, jenž bude o to intenzivnější, že hrůzy v něm neprožívají jen na oko najatí herci, ale skuteční lidé, kteří dopředu nevědí, do čeho jdou. Jak jejich boj dopadne, uvidíme 12. října, kdy má film premiéru na streamu. Režie se ujal Andrew Renzi (Franny, Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul, Pepsi, tak co bude s tou stíhačkou?).

Zdroj: Geek Tyrant

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný