5. října 2023 15:50
Adam Vala

Drsná konkurence pro Vřískot: Nový hororový zabiják šíří teror v prvním traileru

První trailer filmu Thanksgiving

Hororový nadšenec Eli Roth se vrací s novým filmem. Sváteční jatka budou konkurovat sérii Vřískot.

Před více než 15 lety režisér a herec Eli Roth představil dvouminutovou ukázku na film Thanksgiving, která byla součástí filmového projektu Grindhouse. Tehdy se jednalo pouze o parodii na slasherové horory z té doby, už na ní se však dalo odhadnout, jakými vyjadřovacími prostředky se budoucí režijní nadšenec bude zhruba pyšnit.

Když se dnes podíváte na Rothovu kariéru, příliš se bohužel nezměnilo. Většina jeho filmů jsou těžká béčka, někdy dokonce céčka, přesto se Rothovi čas od času podaří přičuchnout k projektu, který zní minimálně na papíře moc zajímavě. Jako třeba remake Přání smrti nebo příští rok adaptace hry Borderlands. No a můžeme sem zařadit vlastně i novinku Thanksgiving, tentokrát už celovečerní hororový snímek, který jde nenápadně ve šlépějích slasherů typ Vřískot či Halloween.

Hlavní role v Rothově novince ztvárnili Patrick Dempsey, Addison Rae, Gina Gerson nebo Rick Hoffman. Scénář si bohužel Roth napsal do velké míry sám, příběh by se pak měl točit okolo incidentu na Black Friday, který skončil tragicky. Nyní, o pár let později během svátku Dne díkuvzdání dochází k sérii brutálních vražd, které jsou na tragickou událost napojeny. První trailer nevypadá nejhůř, šikovní střihači ukázek nás ale už párkrát napálili. Nezbývá tedy než počkat na samotný snímek, který půjde do kin 23. listopadu.

Zdroj: The Playlist

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný