27. srpna 2023 06:00

Nejdrsnější horor roku zaskočil i velmi odolné diváky. Jeho trailer není úplně příjemnou podívanou

Trailer hororu Beaten to Death

Rozporuplný krvák pořádně otestuje hororové fanoušky, kteří si myslí, že je jen tak něco nerozhodí.

„Jeho utrpení je pouhý začátek,“ stojí v popisu nového kontroverzního australského hororu Beaten to Death, neboli Ubit k smrti. Mezi kritiky i prvními diváky už si stihl vybudovat pověst opravdu mučivé záležitosti, která si nebere servítky.

Vypráví příběh muže jménem Jack (Thomas Roach), který je napaden uprostřed pustiny a brzy zjistí, že se stává součástí zvrácené hry na kočku a myš vedené místními psychopaty. Aby přežil, bude muset sám překročit mnohé hranice...

Film napsal, nasnímal i zrežíroval talentovaný Sam Curtain, který má na kontě už podobně laděnou kultovní záležitost Blood Hunt z roku 2017. Tentokrát se však rozhodl otestovat samotné limity horového žánru. „Bez ohledu na reakce, které snímek může v divácích vyvolat, jde bezpochyby od režiséra Sama Curtaina o zvednutou rukavici v žánru extrémního hororu,“ tvrdí pochvalná recenze hororového magazínu Bloody Disgusting.

Z traileru působí snímek celkem přimočaře, ale umí prý diváky překvapovat šokujícími zvraty a odhaleními. Skutečnost, že způsobil pohoršení dokonce i na specializované australské přehlídce A Night Of Horror International Film Festival, mluví samo za sebe.

Snímek vstoupí do vybraných zahraničních kin 1. září 2023, takže online bychom se ho měli dočkat ještě během letošního podzimu.

Zdroj: Rotten TomatoesComic Book Movie

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný