29. září 2023 15:35
Adam Vala

První trailer návratu Tomu Raidera: Novou Laru Croft hraje slavná hvězda marvelovek

První trailer seriálu Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft se představuje prvními záběry. Hlavní roli v něm přebírá slavná tvář z marvelovek.

Jen co v Hollywoodu skončila stávka scenáristů, oslavil to Netflix tím, že sdílel první záběry z chystaného animovaného seriálu Tomb Raider: The Legend of Lara Croft. Projekt má na svědomí studio Legendary a v titulní roli se dočkáme známé herečky Hayley Atwell, která si naposledy zahrála například v sedmé Mission: Impossible nebo v pár let staré, relativně známé komiksárně Avengers: Endgame (ano, jde o Peggy Carter).

Jak už každopádně název projektu napovídá, seriál bude vycházet z dnes již legendární herní série Tomb Raider, konkrétně bychom se měli dočkat pokračování poslední oceňované trilogie her od studia Square Enix. Děj seriálu by tak měl navázat na události Shadow of the Tomb Raider z roku 2018.

Showrunnerem projektu je Tasha Huo (Zaklínač: Pokrevní pouto), tvůrčí tým ale zahrnuje také lidi, kteří už pro Netflix pracovali na animáku Ostrov lebek. Co se filmové fronty týče, tam jsme Laru naposledy viděli ve filmovém rebootu z roku 2018, kde si hlavní postavu zahrála Alicia Vikander. Chválený snímek se však pokračování nakonec nedočkal. Každopádně nový seriál s Larou Croft zatím nemá pevně stanovené datum premiéry, měl by však dorazit někdy zkraje příštího roku.

Zdroj: ComicBookMovie, The Verge

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný