28. září 2023 11:00
Adam Vala

Zaklínač jako James Bond? Skoro! Nová akční komedie od režiséra Kingsmanů dostala první trailer

První trailer filmu Argylle

Je libo Henry Cavill jako James Bond? V novém filmu od režiséra Kingsmanů si hvězda Zaklínače zahrála tajného agenta.

Je to jen pár dní, co se na internetu objevily spekulace, že by režisér Matthew Vaughn mohl natočit příští bondovku s novým hercem. Tvůrce filmů Kick-Ass, X-Men: První třída nebo Kingsman tak doplnil už poměrně dlouhý seznam kandidátů jako Christopher Nolan nebo Denis Villeneuve, v současnosti se ale jedná o pouhé drby a nikdo nebyl potvrzen.

I kdyby to však nakonec Vaughn nedostal, vlastně to britského šikulu nemusí vůbec mrzet – stihnul si totiž natočit svůj vlastní špionážní film Argylle. A obsadil do něj dokonce i nejpopulárnější fanouškovskou volbu na příštího Jamese Bonda – Henryho Cavilla.

Snímek, v němž si dále zahráli například Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena, Dua Lipa nebo Samuel L. Jackson, se každopádně včera dočkal prvního teaseru s padající kočkou, jen aby dnes přistál plnohodnotný nášup s hromadou akce a humoru, jaký je koneckonců Vaughnovi vlastní.

Snímek je mimochodem popisován jako globální špiónské dobrodružství plné exotických lokací a hvězdných jmen, což trailer víceméně potvrdil. V kinech se ho dočkáme v únoru příštího roku, načež se rychle objeví také online.

Zdroj: The Playlist

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný