14. září 2023 16:00

DiCaprio si jde pro dalšího Oscara? Nový trailer jeho comebacku je fenomenální

Finální trailer filmu Zabijáci rozkvetlého měsíce

Největší kandidát na letošní Oscary se představuje v čerstvé upoutávce, která přehledně nastiňuje celou zápletku.

Zabijáci rozkvetlého měsíce patří k nejočekávanějším filmům letošního podzimu, čemuž jistě pomůže i parádní finální trailer. Špičkově obsazená dobovka od režisérské legendy Martina Scorseseho vypráví skutečný příběh vražd mezi příslušníky indiánského kmene Osedžů ve 20. letech 20. století.

Nová upoutávka se soustředí především na Ernesta Burkharta v podání Leonarda DiCapria, jenž se nechá vtáhnout do vražedného soukolí roztočeného jeho strýčkem Williamem Halem (Robert DeNiro). Oba si chtějí urvat maximum z ropného bohatství, jež se nachází na indiánské půdě.

Jednou z metod je přiženit se do indiánských rodin, což Ernest udělá s půvabnou Mollie (Lily Gladstone). Celá situace se tím však začíná jen víc a víc zamotávat, načež stoupající počet mrtvých a příjezd federálního agenta (Jesse Plemons) odkryjí odporné vrstvy amerického snu obráceného v noční můru.

Mistr dobových filmů Scorsese si spolupráci s Leonardem DiCapriem vyloženě užívá a jde o jejich už šestý společný projekt. Vše začalo v roce 2002 Gangy New Yorku, následovaly snímky Letec, Skrytá identita, Prokletý ostrov a Vlk z Wall Street.

Monumentální tří a půl hodinové historické drama říznuté kriminálkou a satirickou fraškou je výsledkem spolupráce Apple TV s Paramount Pictures. V českých kinech ho uvidíme od 19. října a ještě do konce roku by mělo být ke zhlédnutí i online.

Zdroj: Collider

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný