28. února 2024 16:15

Hvězda seriálu The Last of Us ostře uzemnila toxické fanoušky

Rádoby fanoušci seriálu si vyslechli úderný vzkaz od jeho oceněné hvězdy.

Nick Offerman si převzal ocenění Independent Spirit za nejlepší vedlejší herecký výkon v seriálu The Last of Us. Svůj čas na pódiu využil na maximum. Kromě poděkování tvůrcům, kolegům či blízkým i svérázně pozdravil homofoby, kteří epizodu o poutu dvou mužů uprostřed apokalypsy nemohli rozdýchat.

„Je to i o odvaze čelit nenávistným otázkám jako: Proč jste z toho museli udělat gay příběh? Na to odpovídám: Právě proto, že máte potřebu se takhle ptát. Není to příběh o gayích, je to příběh o lásce, ty debile!“ vzkázal Offerman.

Třiapadesátiletý herec známý třeba ze seriálů Fargo, Pam a Tommy nebo Odbor městské zeleně se objevil v samostatně stojící třetí epizodě The Last of Us. Ta vypráví emocionální příběh zatvrzelého preppera Billa, jehož život po vypuknutí zombie epidemie prozáří až setkání s vřelým a otevřeným Frankem (Murray Bartlett) a zjištění, že ještě může najít smysl života. Nic však netrvá věčně...

„Cílem toho dílu bylo ukázat dva velice odlišné lidi, kteří mají úplně jiné představy o lásce. Jejich vztah i odlišné prožívání – jak vnitřní, tak navenek – nám umožnilo vytvořit tématickou spojnici celého seriálu. Ve všech vztazích, které od té chvíle uvidíme, můžeme cítit, že každý má v sobě kus Franka či Billa,“ vysvětlil dříve jeden z tvůrců seriálu Craig Mazin.

Zdroj: Entertainment Weekly, Variety

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný