14. února 2024 18:30

Nová Fantastická čtyřka oficiálně odhalena. Jsou v ní hvězdy The Last of Us, Mission: Impossible a Stranger Things

Co se týče hereckých hvězd, má nová komiksová adaptace opravdu ty nejlepší předpoklady.

Marvel oficiálně oznámil novou Fantastickou čtyřku, neboli všechny herce, kteří se ujmou hlavních superhrdinských rolí v čerstvé adaptaci, která půjde do kin v létě 2025. Potvrdil se nedávný únik, který roli Reeda Richardse neboli Mr. Fantastica přiřkl Pedru Pascalovi (The Last of Us, Mandalorian), ale velmi zajímavá jsou i zbylá tři jména.

Čtěte také: Nejlepší filmy roku 2023: Výběr deseti trháků, které byste měli vidět

Susan Storm neboli Invisible Woman se stane britská herečka Vanessa Kirby, známá z filmu Mission: Impossible - Fallout nebo seriálu Koruna. Jejího bratra Johnnyho Storma známého pod plamenným označením Human Torch ztvární Joseph Quinn, který vstoupil do srdcí fanoušků zejména jako vlasatý srdcař Eddie v seriálu Stranger Things. A nakonec je tady ještě Ben Grimm neboli The Thing se strach budícím kamenným tělem. Tomu vtiskne podobu Ebon Moss-Bachrach, který sbírá nominace i ocenění za roli v seriálu Medvěd.

Spolu s oznámením hlavních hvězd Marvel také upřesnil datum premiéry, která se přesunula na 25. července 2025. Původní termín, kterým byl 2. květen, teď připadl další komiksové týmovce Thunderbolts. Celkově v roce 2025 dorazí čtyři MCU filmy. Kromě zmíněných dvou ještě Captain America: Nový svět (13. února) a Blade (6. listopadu).

Režii snímku Fantastic Four dostal na starost Matt Shakman, který prozatím točil hlavně seriály jako WandaVision, Hra o trůny, Veliká nebo Fargo. Půjde už o čtvrtou celovečerní adaptaci v tomto tisíciletí, předchozí tři však dopadly neslavně. Verze z roku 2015 s Milesem Tellerem, Kate Marou či Michaelem B. Jordanem v hlavních rolích utržila celosvětově mrzkých 168 milionů dolarů a studio 20th Century Fox na ní prodělalo více než 80 milionů.

Zdroj: Entertainment Weekly, The Playlist

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný