7. února 2024 12:10

Smrtelná nehoda na place nové marvelovky. Komiksové studio už vydalo vyjádření

Okamžitě po tragické události se rozjelo vyšetřování.

Při nehodě na place nového marvelovského seriálu Wonder Man zemřel člen štábu. K incidentu došlo v úterý v Radford Studios v jihovýchodní čtvrti Los Angeles známé jako Studio City. Nestalo se tak přímo při natáčení, ale při stavbě kulis. Jednačtyřicetiletý montážní dělník Juan Carlos Osorio z nedalekého Temple City spadl za dosud nevyjasněných okolností z vysoko položeného mola.

Čtěte také: Stallone se ve videu dojemně rozloučil s Carlem Weathersem. Kondolence přidali i Schwarzenegger, Sandler a Pascal

„V myšlenkách jsme s jeho rodinou i přáteli a plně spolupracujeme na vyšetřování této nehody,“ uvedl mluvčí Marvel Studios. K situaci se vyjádřil i Matthew D. Loeb, šéf odborové organizace United Scenic Artists, zastupující dělnické a umělecké profese v zákulisí filmových a seriálových produkcí. „Všichni v komunitě jsou touto tragickou ztrátou šokováni a zarmouceni. Snažíme se nyní podpořit rodinu našeho člena i jeho kolegy a spolupracovníky. Bezpečnost je naší nejvyšší prioritou a budeme tlačit na pečlivé vyšetření události,“ zdůraznil Loeb.

Seriál Wonder Man je v konečné fázi příprav po odkladech způsobených loňskou scenáristickou a hereckou stávkou. První klapka padne příští měsíc pod tvůrčím vedením Destina Daniela Crettona (Shang-Chi, Obhájce nevinných).

Hlavní role se ujme Yahya Abdul-Mateen II, kterého známe z obou Aquamanů nebo snímků jako Ambulance, The Matrix Resurrections a komiksového seriálu Watchmen. Mezi herce Marvelu se vedle něj vrátí i Ben Kingsley, který si zopakuje roli Trevora Latteryho.

Čtěte také: Zemřel kaskadér z Avengers, bylo mu 41 let. Při tragické nehodě zahynuly i jeho tři děti

Příběh Wonder Mana bude sledovat osudy herce Simona Williamse (Abdul-Mateen II), který se stane komiksovým padouchem, jen aby se postupem času napravil a přidal se k Avengers. Premiéra seriálu by mohla být v roce 2025.

Zdroj: Deadline, The Hollywood Reporter

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný