11. října 2023 15:20
Adam Vala

Nová epizoda Simpsonových je oslavována jako jedna z nejlepších

Milovaný seriál má za sebou čerstvě jednu ze svých nejlepších epizod. Důležitá postava se v ní dočkala parádního příběhu.

Těžko tomu uvěřit, ale seriál Simpsonovi baví diváky už dlouhých pětatřicet řad. Animovaná klasika, která poprvé dorazila na obrazovky už v roce 1989, má podle některých lidí to nejlepší za sebou. Jak ale dokázala čerstvá epizoda nové série s názvem A Mid-Childhood's Night Dream, tvůrci umí diváky stále překvapovat.

Mohlo by vás zajímat: Šikovný fanoušek Simpsonových odhalil ztracený vtip ve 31 let starém dílu

V tomto díle se totiž hlavní role opět zhostila Marge, která se dočkala parádního dějového oblouku, jenž víceméně ukázal, jak důležitou je pro celý seriál vlastně postavou. Marge se v této epizodě dozví, že Bartovi moc nejde škola, aby tedy všemu lépe porozuměla, vydává se na halucinogenní cestu za sebepoznáním. Během toho si však uvědomuje, že její noční můry souvisí především s tím, že její děti dospívají a ona bude brzy doma sama.

Nebyl to ale jen příběh, který fanoušky seriálu nadchnul. Chválu totiž tvůrci obdrželi i za způsob vyprávění, kdy se většina děje opět skládá z kombinace reality a fantazie, kterak si Marge spoustu věcí jen představuje a míchá je se svými vlastními zážitky a vzpomínkami. Každopádně zatímco první epizoda nové série byla věnována Homerovi, druhá zjevně chtěla vlít trochu nové krve Marge. A přesně to se povedlo. Fanoušci se tak radují, že je seriál opět velmi svěží a zábavný, a internet opět plní nadšené reakce na dílo scenáristy Matta Groeninga. Tak uvidíme, kolik takových nápadů mají tvůrci ještě v rukávu.

Zdroj: The Review Geek, Film Fugitives

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný