6. dubna 2024 08:00

Pravá blondýnka se vrací. Bude u toho Reese Witherspoon i slavná tvůrčí dvojice

Blíží se rozšíření komediálního světa se srdcem i vlasy ze zlata.

Pravá blondýnka se brzy dočká vlastního spin-off seriálu, kterému šéfuje samotná Reese Witherspoon. Zatím není jasné, zda se objeví i před kamerou v roli oslňující Elle Woods, ale na celý projekt producentsky dohlíží skrze svou společnost Hello Sunshine.

Seriál dostala na starost tvůrčí dvojice Josh Schwartz a Stephanie Savage, která je podle informací magazínu Deadline v pokročilé fázi psaní scénáře. Duo stojí také za seriálovým hitem Super drbna, novou předělávkou kultovní telenovely Dynastie, hororově laděnou Nancy Drew nebo nedávnou osmidílnou krimi Město v plamenech.

Romantická adaptace knihy Amandy Brown z roku 2001 udělala ze své hlavní představitelky světovou hvězdu a přinesla ještě jedno pokračování (2003), oceňovanou broadwayskou muzikálovou adaptaci (2007) i nepovedený spin-off (2009). Už několik let se chystá plnohodnotný třetí díl.

Čtěte také: Nejlepší romantická komedie všech dob měla mít jiný konec. Proč ho režisér změnil?

Amazon, který je novým vlastníkem blonďaté značky, by rád franšízu pořádně nakopl, podobně jako ostatní cenné série někdejšího studia Metro-Goldwyn-Mayer – aktuálně se chce kromě Pravé blondýnky zaměřit ještě na Robocopa a Holičství.

Zdroj: Deadline, Variety

Komediální hit Fakjů pane učiteli dostal nový "romantický" díl, v němž se Chantal propadne do pohádky. Tady je trailer:

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný