25. září 2024 16:05

Pokračování V hlavě 2 půjde rovnou na stream, uvidíme ho ještě letos. Pusťte si jeho zábavný trailer

Trailer animovaných seriálů Dream Productions a Win Or Lose.

Fanoušci se nových příběhů ze světa pixarovky V hlavě dočkají ještě před koncem roku.

Slavné animační studio Pixar poprvé ukázalo svůj nový seriál. Bude se jmenovat Dream Productions a zaměří se na hrdiny megahitu V hlavě 2, jak vytvářejí rafinované a divoké sny v mysli hrdinky Riley. Diváci se ve čtyřech dílech dočkají známých i nových postav s hlasy, o které se v anglickém znění postarají oblíbení herci jako Amy Poehler, Maya Rudolph, Richard Ayoade, Ally Maki, Kensington Tallman nebo Phyllis Smith.

Čtěte také: Nejlepší animované filmy 2023: Nástupce Ledového království i novinka od Mijazakiho

V seriálu Dream Productions budeme svědky toho, jak musí produkční tým v hlavě každou noc "plnit sny" – a to včas, v potřebné kvalitě a bez překročení rozpočtu. Riley totiž vyrůstá a všechny její vzpomínky a emoce musejí být zpracovány, což vyžaduje obzvlášť v tomto období mimořádné nasazení.

Příběh se bude točit kolem dvou režisérů snů, věhlasné a zavedené Pauly Persimmon (Paula Pell) a samolibého režiséra denních snů Xeniho (Richard Ayoade), který se snaží propracovat do nejvyšší noční ligy a vytvořit svůj první hit.

Tvůrcem seriálu se stal Mike Jones, který je jako scenárista podepsaný pod pixarovkami Duše a Luca, ale pomáhal také se vznikem Úžasňákových nebo Proměny.

Pixar kromě toho posunul premiéru dalšího animovaného osmidílného seriálu Win Or Lose, který bude sledovat propletené osudy osmi spolužáků, kteří se chystají na svůj velký mistrovský zápas v softballu. O hlas kouče Dana se postará Will Forte (MacGruber, LEGO příběh).

Seriálový spin-off V hlavě s názvem Dream Productions dorazí na stream 11. prosince 2024, animovaná sportovní série ze školního prostředí Win Or Lose potom v únoru 2025.

Zdroj: The Playlist, Variety

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický