8. září 2023 17:40

Největší seriál všech dob? Godzilla ničí svět v prvním epickém traileru

První trailer seriálu Monarch: Odkaz monster

Ambiciózní seriál zásadním způsobem rozšíří univerzum Godzilly a Konga.

První trailer seriálu Monarch: Odkaz monster fanoušky opravdu potěší. Nejenže vypadá a zní opravdu působivě, ale navíc na jeho konci svítí velice povzbudivé datum. Na stream totiž dorazí už 17. listopadu hned dvojice z celkových deseti hodinových epizod.

Kromě Godzilly by měl nabídnout i další monstra od společnosti Legendary jako King Konga nebo King Ghidoraha a hlavně osobitý příběh rozprostřený napříč generacemi a odhalující skrze historii jedné rodiny podstatu tajné organizace Monarch. Trailer mnoho nového neprozradil, ale objevuje se v něm Bill Randa v podání Johna Goodmana, kterého známe z filmu Kong: Ostrov lebek.

Seriál začne po zničující bitvě mezi Godzillou a Titány, která srovnala se zemí San Francisco. V centru příběhu budou dva sourozenci, kteří odhalí propojení své rodiny skrze jejich otce s organizací známou jako Monarch. Stopy je zavedou až k armádnímu důstojníkovi Lee Shawovi, jehož současnou verzi ztvární legendární Kurt Russel. Mladší Shawovo já z 50. let minulého století potom herecky uchopí Russelův syn Wyatt.

Seriál povedou tvůrci Chris Black (Star Trek: Enterprise, Cesta do neznáma) a Matt Fraction (Hawkeye). První dvě epizody režijně svěřili Mattu Shakmanovi (Hra o trůny, WandaVision). Kromě otce a syna Russellových v něm uvidíme taky Christophera Heyerdahla, Annu Sawai, Kiersey Clemons, Rena Watabeho, Mari Yamamoto, Anderse Holma nebo Joea Tippetta.

Nejbližším filmovým Monsterverse kouskem je potom snímek Godzilla x Kong: Nové impérium, který má nové datum premiéry 11. dubna 2024. Byl posunut, aby uvolnil místo odložené druhé Duně, což však ještě výrazněji oddálilo premiéru nového prequelu Pána prstenů. Více o klíčových posunech se dočtete v našem samostatném článku.

Zdroj: Variety

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný