20. dubna 2023 12:15

Velký návrat Godzilly a Konga byl odhalen v první krátké upoutávce

Odhalovací teaser filmu Godzilla x Kong: The New Empire

Gigantická filmová monstra se vrací do kin v další velkolepé týmovce.

Přestože byl „pandemický“ film Godzilla vs. Kong od prvního dne v mnoha zemích k dispozici i na streamech, vydělal v roce 2021 parádních 470 milionů dolarů. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se dočkáme oznámení dvojky. A ten čas právě nastal!

Krátký teaser odhaluje anglický název Godzilla x Kong: The New Empire (česky Godzilla x Kong: Nové impérium) a příspěvek na sociálních sítích prozradil i datum světové premiéry, jímž bude 15. březen 2024. Režie se ujme stejně jako v případě jedničky Adam Wingard (V/H/S, Blair Witch: 20 let poté), hlavní lidské role si zopakují Rebecca Hall a Bryan Tyree Henry. Doplní je nováčci jako Dan Stevens, Kaylee Hottle nebo Fala Chen. Millie Bobbie Brown, která účinkovala v předchozích dvou Monsterverse filmech, tentokrát bude chybět.

V novém eposu mají Godzilla a Kong objevit tajemnou hrozbu, která ohrozí nejen jejich existenci, ale samozřejmě i budoucnost celého lidstva. Navíc se prý ponoříme hlouběji do mytologie Titánů nebo odhalíme tajemství Ostrova lebek. Těšíte se?

Zdroj: The Playlist

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný