4. ledna 2024 16:45

Nejtemnější Spider-Man se nenatočil. Scénář zůstal v šuplíku, připomínal slavnou sci-fi

Fanoušci se mohli dočkat opravdu temné varianty Spider-Mana. Proč z ní nakonec sešlo?

Animovaný seriál Co kdyby...? patří mezi nejlepší díla v marvelovském univerzu a hravým způsobem ukazuje alternativní osudy nejznámějších supehrdinů. Jeho tvůrce A.C. Bradley teď magazínu IGN prozradil, že chystal do loňské druhé sezóny jednu speciální spider-manovskou epizodu. Nakonec však zůstala v šuplíku, což vám při čtení následujícího popisu přijde jistě škoda.

„Přišlo nám, jako by se tou dobou celý svět hroutil a nechtěli jsme k tomu ještě přispívat, takže se z psaní seriálu stal takový náš způsob útěku a odreagování. Napsal jsem však jednu epizodu, která pak putovala do šuplíku, kde taky zůstane. Byla opravdu hodně temná a pracovně jsem jí říkal Potomci lidí se Spider-Manem,“ nastínil Bradley.

Upřímně nechápeme, proč tvůrci fanoušky dráždí prohlášeními o opravdu zajímavých příbězích s dodatkem, že je nikdy neuvidíme. Jedná se snad o formu tlaku na producenty, aby jim dali trochu více svobody vykročit mimo bezpečné a mládeži přístupné území? Těžko říct. Snad se později dozvíme více detailů nebo se scénář nakonec dočká realizace v následujících sezónách – ta třetí zamíří na obrazovky později během roku 2024.

Čtěte také: V Praze natáčí hollywoodské hvězdy. Slavný herec v mikině překvapil fanoušky v polévkárně

Postapokalyptický snímek Potomci lidí z roku 2006 patří mezi nejzajímavější a taky nejtemnější sci-fi 21. století o bezútěšné realitě, kdy lidi ztratí možnost se reprodukovat a společnost těžko vzdoruje totálnímu rozkladu.

Zdroj: IGN, Geek Tyrant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický