První záběry z návratu Sheldona naznačují, že nás čeká velké odhalení

Už z ukázky je jasné, že návrat Sheldona skutečně obohatí svět Teorie velkého třesku a nabídne nový pohled na jeho právě vrcholící prequel.

Finále seriálu Malý Sheldon bude skutečně mimořádné. Místo pohledu do Sheldonova (Jim Parsons) dětství v podání jeho hereckého "klona" Iaina Armitage totiž dostaneme okno do jeho budoucnosti po boku Amy (Mayim Bialik).

První ukázka potvrzuje, co se nabízelo – Sheldonův hlas vypravěče byl vlastně celou dobu textem jeho vzpomínkové knihy, do jejíhož psaní vstoupí Amy. „Dělal jsi všechno pro to, aby byli druzí šťastní? To si snad děláš srandu. Píšeš své paměti, nebo fantasy román?“ rýpne Amy do píšícího Sheldona, který odvětí: „Paměti jsou odvozené od slova paměť. A takhle si to prostě pamatuju.“ Namítne, že jí dělá radost pravidelně... jednou ročně na její narozeniny.

Amy mu předhodí, že když v bolestech rodila, on pořádal seminář přes Zoom. „Kontrakce trvaly hrozně dlouho a já už jsem dávno odevzdal příspěvek potřebný k projektu, což bylo mimochodem na tvé narozeniny,“ připomene Sheldon.

Čtěte také: Proč končí Malý Sheldon? Vysvětlení od tvůrců možná zažene smutek mnoha fanoušků

Mayim Bialik v upoutávce epizody prozradila, že nás v ní čeká velké odhalení. Jedna věc je zřejmá – fanoušci konečně dostanou jistotu, jak je to vlastně s jejich potomky, které už Sheldon coby vypravěč několikrát zmínil. Možná dokonce uvidíme jeho syna Leonarda, jehož pojmenoval po svém nejlepším kamarádovi Leonardu Hofstadterovi a také po svém idolovi Leonardu Nimoyovi, představiteli Spocka z klasické éry sci-fi série Star Trek.

Sheldon však vždy toužil po větší rodině. Nakolik dokázal své touhy naplnit, se dozvíme právě ve finále Malého Sheldona, které má zámořskou premiéru 16. května a v jehož počátku dojde i na pohřeb Sheldonova otce, který znamenal zásadní zvrat v jeho životě.

Zdroj: TV Line, Screen Rant

Video: Trailer seriálu Malý Sheldon

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický