14. května 2024 16:40

Nový trailer Pána prstenů ukazuje Sauronův velký návrat a mocného Gandalfa

Trailer druhé sezóny seriálu Pán prstenů: Prsteny moci

Kde se první série teprve rozkoukávala, tam dostaneme v té druhé už skutečně vyhrocený souboj o osud Středozemě.

Na konci první sezóny seriálu Pán prstenů: Prsteny moci jsme se dozvěděli, který z hrdinů ve skutečnosti nebyl tím, za koho se vydával, a šlo o Temného pána Saurona. Tajemnému Halbrandovi (Charlie Vickers) se podařilo ošálit elfa Celebrimbora (Charles Edwards), aby ukoval Prsteny moci, a ve 2. sérii už udělá všechno pro to, aby koncentroval svou moc.

Zastavit se ho budou snažit Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), Arondir (Ismael Cruz Córdova) nebo Isildur (Maxim Baldry). Krátký prostřih je věnován rovněž postavě Cizince (Daniel Weyman), u níž už málokdo pochybuje, že by neměla být Gandalfem. Akcí nabitou ukázku pohání dobře vygradovaná hudba a vše končí záběrem na nechvalně známou siluetu Mordoru.

Lodivody vysokorozpočtového seriálu zůstávají Patrick McKay a John D. Payne. Slibují temnější záležitost zaměřenou více na ty nejpodstatnější charaktery. „Snažili jsme se ji udělat drsnější a také špinavější, ale ne za každou cenu, důležitá byla autenticita. Dojde i na několik velmi překvapivých zvratů,“ láká režisérka Charlotte Brändström, která se ujme poloviny z celkových osmi epizod. Do herecké sestavy přibudou Ciarán Hinds, Rory Kinnear nebo Ben Daniels.

Druhá řada Prstenů moci startuje 29. srpna 2024.

Zdroj: The Hollywood Reporter, Variety

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný