10. května 2024 12:40

Očekávaná 3. série Medvěda dostala první ukázku a datum premiéry. Seriálová pecka se vrátí už v červnu

Teaser třetí sezóny seriálu Medvěd

Jeden z nejlepších seriálů současnosti se vrátí dříve, než mnozí doufali.

Carmy (Jeremy Allen White) na konci druhé série málem umrzl v mrazáku, ale zahřál se v něm množstvím plamenných emocionálních slovních výměn. Nakonec se dostal ven a je připraven zase útéct od svých démonů do bezpečné bubliny u kuchařského stolu ve své restauraci, kterou povýšil na gastronomickou špičku Chicaga.

Ukazuje to teaser trailer třetí sezóny, která nabídne deset epizod i všechny známé postavy, jakými jsou Sydney (Ayo Edebiri), Richie (Ebon Moss-Bachrach), Tina (Liza Colón-Zayas) nebo Marcus (Lionel Boyce). Jejich snaha o kulinářskou dokonalost posune tým na novou úroveň, která prověří jejich vztahy nečekanými výzvami, jelikož v této branži nikdy nemáte pevnou půdu pod nohama.

Medvěd si vydobyl pozici mezi nejlepšími televizními počiny současnosti, což potvrdil nedávným ziskem Zlatých glóbů za Nejlepší seriál, nejlepší herce (White a Edebiri) a ještě další dvě herecké nominace pro Mosse-Bachracha a Abby Elliott. Tvůrcem zůstává Christopher Storer, který se nadále aktivně podílí na psaní scénářů a je i v týmu režisérů.

Čtěte také: Sheldon je zpátky. Na prvních fotkách z jeho návratu je i Amy

Třetí sezóna Medvěda odstartuje 27. června 2024. Původně měla být natočena dohromady se sezónou čtvrtou, aby se urychlil produkční proces, ale podle zpráv ze zákulisí tato možnost nakonec padla. Diváci si tak na čtyřku počkají déle, protože kamery se znovu rozběhnou zřejmě až v létě příštího roku, trojka je ale naštěstí doslova za rohem!

Zdroj: The Playlist, Forbes

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný