Sheldon je zpátky. Na prvních fotkách z jeho návratu je i Amy

Diváci získají nový pohled na Sheldonův život po uzavření Teorie velkého třesku.

Konečně si můžeme prohlédnout, jak budou vypadat Jim Parsons a Mayim Bialik při návratu do svých nejslavnějších rolí Sheldona Coopera a Amy Farrah Fowler. Stane se tak v květnovém finále prequelového seriálu Malý Sheldon, který nabídne pohled na zásadní zvrat v životě nekorunovaného krále seriálových geeků.

Čtěte také: Nemá dostatek testosteronu, ale má smysl pro humor. Mikýř se rozpovídal o natáčení zábavného dějepisu

Trojice snímků nabízí první pohled do života Sheldona a Amy od konce Teorie velkého třesku v roce 2019, kdy oba dostali Nobelovu cenu za fyziku. Fanoušci si v Sheldonově pracovně jistě užijí spoustu easter eggů a není pochyb, že jimi bude přetékat i tolik očekávaná epizoda.

Rozhodnutí ukončit Malého Sheldona sedmou sezónou už dříve vysvětlil výkonný producent seriálu Steve Holland: „Víme, že ve čtrnácti letech se v Sheldonově životě stanou určité zásadní věci. Když jsme mluvili o budoucnosti seriálu, přišel nám jako správný moment zakončení v situaci, kdy odchází na Cal Tech. Chtěli jsme silný závěr, aby vše dospělo k jakémusi vyústění.“

Velmi úspěšný prequelový seriál vznikl vlastně šťastnou náhodou, kterou bylo objevení Iaina Armitage, dokonalého mladšího převtělení Jima Parsonse. „Obsazení Malého Sheldona bylo fakt zázrak,“ zdůraznil spolutvůrce série Chuck Lorre. Parsons působil jako výkonný producent a vypravěč, na dvě epizody se k němu přidala i Bialik.

Finální epizoda bude v zámoří odvysílána 16. května 2024. Po ní fanoušci dostanou seriálový spin-off vyprávějící příběh Georgieho Coopera a jeho partnerky Mandy McAllister, které v Malém Sheldonovi ztvárnili Montana Jordan a Emily Osment.

Zdroj: Deadline, Yahoo News

Video: Trailer seriálu Malý Sheldon

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný