27. června 2024 12:40

Stallone se vrací do akce, v novém traileru rozdává rány jako zamlada

Teaser trailer druhé řady seriálu Král Tulsy neboli Tulsa King.mp4

Sylvester Stallone si svou roli gangsterského dinosaura vyloženě užívá, tentokrát navíc bude moci mluvit více pěstmi a bouchačkami.

Kdo podlehl kouzlu kápa Dwighta "Generála" Manfrediho (Stallone), bude se už na podzim moci vrátit do jeho zaprášeného nelegálního impéria v zapadlém městě Tulsa, plného svérázných podvodníčků a postaviček. Tentokrát si však na jeho území bude činit nárok velká mafiánská rodina z Kansas City, a navíc bude muset řešit nevyřízené účty v New Yorku.

Čtěte také: Na festival do Varů přijede hvězda Pána prstenů, uvede svůj film. Dorazí i další světová esa

Tvůrcem zůstává oceňovaný Taylor Sheridan (Yellowstone, Starosta Kingstownu, Sicario), který se však ve zlém rozešel se scenáristou Terencem Winterem (Rodina Sopránů, Impérium - Mafie v Atlantic City), jemuž se nelíbilo, že mu Sheridan příliš zasahoval do psaní, načež ho tvůrce vyhodil. Později však došlo k dohodě a Winter se vrátil do čela scenáristů. Štáb řešil také problémy s castingem, které se vyřizovaly přes média.

Hlavním režisérem druhé série se stal Craig Zisk (Jmenuju se Earl, Odbor městské zeleně), který natáčel na lokacích v Oklahomě a Atlantě. Z herců se můžeme těšit na Martina Starra, Jaye Willa, Maxe Casella, Vincenta Piazza, Tatianu Zappardino či Annabellu Sciorru.

Druhá řada Krále Tulsy dorazí na stream 15. září 2024.

Zdroj: The Hollywood Reporter, The Playlist

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný