10. srpna 2023 12:40
Adam Vala

Nejlepší akční seriál podzimu? Návrat do světa Johna Wicka má výborný trailer s filmovou legendou

První trailer seriálu The Continental

Seriálový spin-off Johna Wicka se představuje v novém traileru. Láká na nové hrdiny i hereckou hvězdu.

Po masivním úspěchu čtvrtého Johna Wicka v kinech se tato akční franšíza zdá být víc při životě než kdy předtím. Není tedy divu, že ji hodlají tvůrci potažmo studio pořádně vytěžit. Jako první spin-off tak dorazí seriálový prequel The Continental, v němž se vrátíme do New Yorku během 70. let, kdy mladý Winston musí zachraňovat svého bratra a přitom se ujme kontroly nad titulním hotelem plným zabijáků.

Obsazení pak čítá herce jako Colin Woodell, Mishel Prada, Ben Robson, Hubert Point-Du Jour, Nhung Kate nebo Peter Greene. Tou hlavní hvězdou ovšem bude Mel Gibson, který si zde zahraje původního šéfa Continentalu a chladnokrevného záporáka Cormaca, proti němuž se Winston bude muset postavit.

V samotné ukázce to pak hodně vybuchuje, postavy jsou stylově oblečené a do toho si všichni jdou po krku, což je zhruba přesně to, co byste od spin-off Johna Wicka chtěli vidět. První epizoda dorazí na streamovací službu Peacock 26. září, celá minisérie má pak tři díly a bude zjevně uzavřená.

Nicméně žádný strach, nejenže studio láká režiséra čtvrtého filmu spolu s hlavní hvězdou Keanu Reevesem zpátky pro pětku, už příští rok ale zároveň dorazí i filmový spin-off Ballerina se žhavou Anou de Armas v titulní roli. Tak snad u toho poteče spousta krve a bude to minimálně stejně tak vymazlené jako hlavní série nebo lahodně vyhlížející seriál.

Zdroj: The Playlist, YouTube

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný