22. ledna 2024 15:20

Prohlédněte si pohádkové bydlení Emmy Stone. Luxusní rezidence je na prodej za 91 milionů

Tradiční bydlení proměnila herečka spoustou malých změn i rozjasněním barev.

Pětatřicetiletá oscarová herečka Emma Stone dává sbohem svému nedávno zrenovovanému domu ve čtvrti Comstock Hills v západní části Los Angeles. Za dvoupatrovou rezidenci postavenou v roce 1926 chce 4 miliony dolarů, tedy zhruba 91 milionů korun. „Nemovitost byla kompletně přestavěna s novým pojetím, ale stále si zachovává téměř sto let starý ráz španělské architektury,“ uvádí nabídka zveřejněná skrze Sotheby’s International Reality.

Komplex s vnitřní podlahovou plochou 304 m2 čtverečních zahrnuje čtyři ložnice a čtyři koupelny. Herečka si ho pořídila v roce 2019 a hned poté nechala přistavět i novou část pro hosty s vlastní ložnicí, společenskou místností či kuchyní. Vše působí díky množství zákoutí velice útulně. Oblíbeným místem majitelky byla idylická terasa ve druhém patře plná květin či citrusů yuzu. Vše bylo zařízeno v romantickém duchu odlehčeném pastelovými tóny, hravými tapetami či obrazy.

Rodačka z Arizony používala dům pouze přechodně, když s rodinou pobývala v Los Angeles. Kromě něho vlastní taky několik nemovitostí v New Yorku a dům texaském Austinu, který je momentálně jejím hlavním útočištěm. Přestěhovala se tam s manželem komikem a filmařem Daveem McCarym v roce 2021 po narození prvního společného dítěte, dcerky Louise.

Čtěte také: Nahlédněte do sladce barevného domu Emmy Stone. Herečka ho prodává za 91 milionů

Emma Stone aktuálně zažívá skvělé období. Výborně přijatý byl její nový seriál The Curse a za roli ve snímku Chudáčci získala Zlatý glóbus a patří i mezi největší favoritky na Oscara. V případě úspěchu by to byl už její druhý po sošce za hlavní roli v muzikálu La La Land (2017).

Zdroj: People, CNN

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický