9. ledna 2024 15:10

Bude Cruella 2? Emma Stone konečně promluvila

Roli zábavná antihrdinky si oblíbili nejenom filmoví diváci, ale taky samotná herečka.

Kritici i diváci se shodli, že Cruella (2021) byla jednou z nejlepších hraných adaptací disneyovek, která navíc vyprávěla originální příběh dějově předcházející klasice 101 dalmatinů. Není divu, že okamžitě začaly padat otázky ohledně pokračování. Představitelka hlavní role Emma Stone teď pro Variety potvrdila, že se na něm intenzivně pracuje.

Na otázku, kdy se začne natáčet, řekla: „Doufejme, že co nejdříve. Vše je v přípravě. Ten příběh je úžasný, ta postava jakbysmet.“ Kromě Emmy Stone se fanoušci mohou těšit i na stejný tvůrčí tým v čele s režisérem Craigem Gillespiem (Já, Tonya, Peníze těch tupců) a scenáristou Tonym McNamarou (Chudáčci, Veliká).

Štiplavá komedie z prostředí londýnské punkrockové revoluce 70. let sleduje, jak se z rošťačky Estelle (Stone) stane proslulá módní ikona, ale i chladnokrevná a pomstychtivá Cruella de Vil. Film posbíral slušnou řádku nominací včetně té herecké na Zlatý glóbus pro Emmu Stone, která už je i držitelkou Oscara za muzikál La La Land.

Čtěte také: Ostrá slova i dojetí na Zlatých glóbech: Culkin se vysmál kolegovi. Nolan vzpomínal na hvězdu

Cruella zaznamenala slušný kasovní úspěch s tržbami 234 milionů dolarů v těžkých covidových časech – není tedy divu, že tvůrci dostali zelenou k pokračování jen několik týdnů po premiéře. V dalších rolích jsme viděli Emmu Thompson, Joela Frye nebo Marka Stronga.

Zdroj: Variety, Geek Tyrant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný