17. srpna 2024 15:04

Hvězda Euforie pořádně provokuje: Sydney Sweeney ukázala žhavé fotky, kde špulí pozadí

Půvabná herečka Sydney Sweeney (26) pořádně provokuje své fanoušky. Hvězda seriálu Euforie se na sociální síti Instagram pochlubila sérií odvážných fotek, na kterých špulí pozadí.

Mladá a talentovaná Sydney Sweeney si užívá léta plnými doušky. S fanoušky na sociální platformě Instagram se nyní podělila o fotografie z bezvadně stráveného dne na lodi.

Vycházející hvězda, která zazářila například ve snímku S tebou nikdy, sdílela na svém profilu, kde ji sleduje přes 21 milionů uživatelů, hned pět fotek z plavby na lodi. Na jednom snímku je zachycena s kamarády, zatímco zbylé čtyři fotky pořádně nažhavily její sledující. Část fotek přesdílela i na svůj účet na síti X:

„Myslím, že se tomu říká thirst trap (trend, který má probudit sexuální touhu, pozn. red.),“ okomentovala Sweeney nově postnuté fotografie. Na odvážných snímcích pózuje hvězda netflixového seriálu Euforie a náboženského hororu Neposkvrněná v černém body s dlouhými rukávy, zatímco do kamery špulí pozadí.

Příspěvek šestadvacetileté Američanky posbíral už více než čtyři miliony lajků a desítky tisíc komentářů. Fotografie kromě tisíců fanoušků pochváliliynapříklad známá techno DJka Sara Landry či herečka Isabela Merced. Přidaly se i další známé osobnosti. „Úchvatná,“ napsala instagramová modelka Grace Boor.

Zdroj: IMDb, Variety

Nejčekávanější fantasy hra roku má datum vydání a epický trailer. Čekalo se na ni 10 let:

Michaela Vlčková

redaktorka FTV Prima, CNN Prima NEWS

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický