28. července 2024 15:25

Metalová legenda ožívá díky AI a válečné hře. Lemmy již brzy vtrhne do World of Tanks

Tvůrci legendárního světa tanků lákají na metalový zážitek. Wargaming v létě přináší do World of Tanks Modern Armor dávku hardrockového šílenství, která vyrazí dech. Přichází oblíbená hudební akce: Metal Fest.

Metalový nářez přinese jednu hudební superstar: legendární kapelu Motörhead s „pikovým esem“ Lemmym Kilmisterem a ikonou hororového rocku Robem Zombiem. Akce startuje už za několik dní 30. července a potrvá do 20. srpna. Na hráče čekají tři týdny intenzivní akce.

Mohlo by vás zajímat: Ihned zrušte nový Assassin's Creed, požaduje velká petice. Má desítky tisíc podpisů a zvláštní argument

Pozorní hudební fanoušci teď možná namítnou, že legendární Lemmy Kilmister je téměř devět let po smrti. Jenže Wargaming využil umělou inteligenci, která jedinečného britského zpěváka oživí.

„Moderní technologie nám umožnily plně integrovat Lemmyho do hry, což nám přišlo vhodné vzhledem k tomu, že přesně takovou hru hrál a náruživě si ji užíval,“ uvedla kapela Motörhead.

Fanoušci tohoto hudebního uskupení se dále mohou těšit na nový tank inspirovaný hymnou Ace of Spades a hráči také mohou získat skin pro tank FV107 Scimitar, který je poctou písni Bomber. Těmto kovovým bestiím velí dva plně hlasoví 3D velitelé: Lemmy a maskot skupiny Motörhead, Warpig. Kromě toho jsou připraveni 2D velitelé členů kapely Motörhead a sbírka vážně skvělých kosmetických předmětů a dobrot.

„Motörhead vedli vývoj hlasů maskota Warpiga i Lemmyho. V případě Lemmyho bylo zřejmé, že použití zvukového dvojníka by postrádalo důležitou úroveň autenticity,“ řekl zvukový režisér hry World of Tanks Modern Armor Brendan Blewett.

„Proto jsme ve spolupráci s kapelou vytvořili umělou emulaci Lemmyho hlasu, založenou na originálních hlasových vzorcích z jeho soukromých nezveřejněných archivů, včetně rozhovorů a syrových nahrávek v kabině,“ doplnil Blewett.

Do sestavy se přidává také mistr hudební makabróznosti, sultán shock rocku Rob Zombie. Tankisté ovládnou bitevní pole s herním obsahem s tématikou Roba Zombieho, včetně nového tanku a skinu pro M53/M55 podle jeho dvou nejslavnějších hitů Dragula a Superbeast.

Samotný Rob Zombie bude k dispozici jako 3D velitel spolu s několika exkluzivními kosmetickými předměty, díky nimž bude tank ještě zlověstnější.

Do hry se vracejí i další titáni z Metal Festu! Na omezenou dobu se ve World of Tanks Modern Armor objeví tankisty oblíbené kousky Iron Maiden, Megadeth a Sabaton.

Zdroj: Bleeding Cool, Blabbermouth

Video, které jste mohli minout: Záběry ničivé exploze. Ukrajinci rozmetali ruský želví tank, dron proletěl přímo poklopem

Jan Hrušovský

redaktor FTV Prima, CNN Prima NEWS

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický