29. června 2024 12:33

Star Wars překvapují v novém traileru návratem oblíbeného námezdního lovce

Trailer remasteru hry Star Wars: Bounty Hunter.mp4

Dvacet let stará akční adventura se dočkala znovuzrození, které přinese i některé nové herní prvky.

Star Wars: Bounty Hunter vyšel poprvé v roce 2002 a šlo o solidní kousek, který byl příběhovým prequelem druhé filmové epizody s podtitulem Klony útočí. Vyprávěl o osudech námezdního lovce Janga Fetta. Nyní míří ve vylepšené remasterované podobě na PC, PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One i Switch, což oznamuje čerstvý trailer.

Přímočará arkádová hratelnost bude vylepšena jak vizuálně – vylepšenými texturami, nasvětlením, efekty i modely – tak modernizací ovládání, které na ovladači PS5 navíc využije adaptivní triggery nebo zvuky ze zabudovaného reproduktoru. Úspěšné dohrání umožní si odemknout i postavu Boby Fetta, klonovaného Jangova potomka. Tuto možnost slibovala už originální hra, ale nakonec ji nedoručila, což remaster napraví. Přidána byla i baterka, na jejíž absenci si hráči v temných pasážích originálu stěžovali.

Aktualizování zhruba osmihodinového dobrodružství dostala na starost společnost Aspyr, specialista na remastery a porty starších her. Doufejme, že předvede podobně kvalitní práci jako v případě nedávné kolekce Tomb Raider I–III Remastered a nikoli ze všech stran kritizovaný průšvih v podobě Star Wars: Battlefront Classic Collection.

Vylepšený Star Wars: Bounty Hunter vyjde už 1. srpna 2024 za cenu pohybující se podle platformy kolem částky 500 Kč.

Zdroj: Kotaku, PC Gamer

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný