10. září 2023 06:00

První informace o The Last of Us 3: Slavná herní série se vydá nečekaným směrem

Pozornost se tentokrát přesune zcela novým směrem a otevře zajímavé možnosti do budoucna.

Televizní adaptace oceňované herní série The Last of Us zatím pokryla první hru a zbývá jí ještě příběhově bohatší a taky kontroverznější díl druhý, který bude pravděpodobně rozdělen do dvou sezon. Jenže aktuálně unikly informace o začátku nahrávání cutscén pro The Last of Us Part III a příběhu, který má tato napjatě očekávaná hra nabídnout.

Známý leaker Daniel Richtman se dostal ke scénáři a tvrdí, že podstatná část příběhu bude vyprávět o skupině přeživších živořících ve starém viktoriánském domě na předměstí. Odhalil z ní pětici postav se jmény Val, Ezra, Mason, Lucas a Gracie. Mezi Ezrou a Val má probíhat boj o moc. Uprostřed tohoto boje se nachází bývalý voják Mason, který váhá, na jakou stranu se přiklonit. Lucas si má prožít milostné vzplanutí, které však odkryje jeho temnou stránku. O Gracie víme jen to, že tvůrci sháněli mladou herečku ve věku 18 až 25 let.

Máme očekávat příběh, který bude přeostřovat mezi pokračováním osudu Ellie a právě této nové skupiny. Dvojice Abby a Lev, která se na konci dvojky vydala ke Světluškám, není vůbec zmíněna. Tvůrci se oběma zřejmě chtějí věnovat v samostatné hře či seriálu.

Pro tvůrce seriálové adaptace to znamená vítané rozšíření fikčního světa a další možnosti, jak více uhnout od herní předlohy. Mezi dosavadní slabiny seriálu totiž dosud patřilo, že se až příliš držel linek známých z originálu a s výjimkou dvou epizod nemohl hráčům nabídnout větší překvapení či změnu perspektivy.

Zdroj: Screen Rant

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný