22. srpna 2023 11:30

Abby z The Last of Us je obsazena? Konečně víme, kdo si má zahrát nejkontroverznější postavu 2. série

Tvůrci jasně naznačili, že už mají herečku pro kontroverzní Abby vybranou. Vše završil únik od spolehlivého insidera.

Pokud jste nehráli druhý díl videoherního The Last Of Us, pak nebudeme spoilerovat. Měli byste však vědět, že mimořádně důležitou a hodně rozporuplnou postavou v něm bude Abby Anderson. A teď jsme se zřejmě dozvěděli, která herečka se jí v druhé sezoně seriálového zpracování chopí.

Spolutvůrce seriálu Craig Mazin (Černobyl) v rozhovoru pro magazín The Hollywood Reporter na otázku, zda už mají obsazenou Abby, odpověděl: „Asi ano. Herecká stávka celý proces zastavila, ale vše už je rozjednané. Prozradím tolik, že Abby byla první rolí, na kterou jsme se chtěli zaměřit.“ Následně dodal, že některé lidi jméno možná překvapí, ale že si myslí, že i u předchozího výběrů jim dali nakonec diváci i kritici zapravdu.

Následně přišla informace od prověřeného hollywoodského insidera skrývající se pod twitterovým účtem MyTimeToShineHello, že se Abby má stát Shannon Berry (její fotky najdete nahoře v galerii). Čtyřiadvacetiletá a dosud relativně neznámá australská herečka se objevila v seriálech Offspring nebo Trosečnice. V případě hlavní role po boku Belly Ramsey (Ellie) a Pedra Pascala (Joel) by se jednalo o její kariérní průlom.

Oficiální oznámení jistě přijde až po skončení zmíněné stávky. Druhá sezona populárního seriálu má dorazit až v roce 2025 a už nyní se víceméně počítá i se třetí. Tvůrci adaptace zůstávají zmíněný Craig Mazin a taky Neil Druckmann, který je podepsaný pod samotnými hrami od věhlasného vývojářského studia Naughty Dog.

Zdroj: The Hollywood ReporterComic Book Movie

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný