6. září 2023 14:30

Nové Piráty napsal tvůrce The Last of Us a Černobylu. Přijdou velké změny

Populární série se vrátí v osvěžené podobě, kterou určí aktuálně jeden z nejvyhledávanějších tvůrců Hollywoodu.

Šestý přírůstek franšízy Piráti z Karibiku přinese nové směřování, které má být podivnější a zábavnější než kdy dřív. Slíbil to spoluautor scénáře, kterým není nikdo jiný než Craig Mazin, lodivod seriálů Černobyl a The Last of Us. Ten při psaní spolupracoval s Tedem Elliotem, který se jako veterán série podílel na původním příběhu i třech pokračováních.

Mazin prozradil magazínu LA Times, že s Elliotem načrtli příběh, který jim přišel příliš divný, než aby ho mohli hlavouni studia Disney přijmout. Jenže oni na něj kývli, a tak došlo na psaní kompletní verze, která už je hotová.

„Jenže pak přišla stávka a teď se čeká, co bude dál,“ vysvětlil Mazin. On ani nikdo jiný neprozradil, zda se v nové koncepci Pirátů z Karibiku počítá taky s populární postavou kapitána Jacka Sparrowa v podání Johnnyho Deppa. Herec však přílišnou ochotu pokračovat neprojevil.

Stávka hollywoodských herců a scenáristů přerušila mnoho rozjetých projektů a je mezi nimi i druhá série The Last of Us. Mazin společně s tvůrcem herní předlohy Neilem Druckmannem zastavili psaní v době, kdy už začali obsazovat herce nových postav. Proslýchá se, že role Abby se má chopit herečka Shannon Berry.

Zdroj: Screen Rant

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný