25. srpna 2023 12:35

Skvělá zpráva pro fanoušky God of War. Pokračování příběhu je zřejmě blíž, než se čekalo

Fanoušci God of War mají důvod k oslavám. Příběh jejich oblíbených hrdinů má totiž brzy pokračovat.

Dohráli jste největší loňský PlayStation titul God of War: Ragnarök a zanechalo to ve vás touhu se do devíti magických světů norské mytologie brzy zase vrátit? Pak pro vás mají tvůrci nejspíš dobré zprávy – ačkoliv je sami zatím neoznámili. Podle známého a ověřeného twitterového zdroje „The Snitch“ se totiž hra má brzy dočkat příběhového rozšíření.

Ačkoliv samotný účet kdysi neomylného insidera změnil nedávno majitele, spolehlivost informací zatím zůstává stejná. Nedávno například tentýž člověk prozradil, že Sony vyvíjí další samurajskou hru Rise of the Ronin. Nyní každopádně přišel s informací, že studio Santa Monica aktivně vyvíjí nové DLC, a že má už ze 60 % hotovo. Datum vydání se tak zatím neoficiálně plánuje na příští rok.

Co se konkrétních detailů o příběhu či postavách týče, zde zatím pochopitelně všichni mlčí. V minulosti se spekulovalo, že by se vlastního DLC mohl dočkat například Atreus neboli Loki, Kratosův syn. V Ragnaroku ale velkou roli sehrál například i bůh hromu Thor, který také není marným kandidátem. Vývojáři ze Santa Monicy vlastně mají dost možností, kudy se vydat, přičemž není vyloučený ani návrat samotného Kratose.

Ať už to celé dopadne jakkoli, mohli bychom se bližší informace dozvědět ještě letos. Třeba během prosincových The Game Awards.

Zdroj: Pushsquare, Twitter

Ondřej Mrázek

redaktor Prima COOL

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný