23. listopadu 2023 15:05

Diablo 4 je nečekaně zdarma, ale musíte si pospíšit

Opravdu pekelná nabídka je navíc doplněna možností zajistit si hru do budoucna.

Pokud jste dosud z jakýchkoli důvodů váhali a nepořídili jste si nejnovější a velice dobře přijaté pokračování RPG megahitu Diablo, máte jedinečnou možnost. Blizzard Entertainment ho totiž až do 28. listopadu zpřístupnil zdarma všem PC hráčům na službě Steam.

Hraní Diabla IV zdarma je přitom omezeno jedinou věcí – maximálním dosaženým levelem 20, kterého průměrný hráč dosáhne za zhruba osm hodin. Kdo už bude tou dobou zaháčkovaný, má možnost si titul zajistit napořád, k čemuž jistě pomůže podzimní akce se 40% slevou, která skončí společně s týdnem zdarma. Přestože si ji hráči na konzolích PlayStation a Xbox nemůžou vyzkoušet zdarma, platí pro ně na obou platformách stejná 40% sleva.

Hra se stala nejprodávanějším titulem v historii Blizzardu a dočkala se už několika updatů, z nichž některé byly značně kontroverzní s jasným záměrem agresivní monetizace. Celý zážitek je však aktuálně vyváženější a vyladěnější včetně rychlejšího a přirozenějšího levelování a taky zcela nové vampýrské vrstvy přidané v Season of Blood.

Kromě další sezony chystá Blizzard taky první velkou expanzi Vessel of Hatred. Ta otevře novou herní třídu i území pralesního regionu Nahantu známého už z druhého dílu. Vyjít by však měla až koncem příštího roku.

Zdroj: Game Rant, IGN

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný