7. června 2024 06:00

Žralok uhýbající kulkám terorizuje Paříž. V traileru francouzských Čelistí chybí jen Jason Statham

Trailer k filmu Žraloci v Paříži

Žralok si v novém thrilleru pochutnává na sportovcích. Pařížské podzemí se stává dějištěm hrůzy.

V Paříži se koná světový šampionát v triatlonu a na velkolepou událost se těší nejen Pařížané a sportovní fanoušci z celého světa, ale také jistý mořský predátor, jemuž se z nějakého bizarního důvodu daří v Seině. Není divu, že mladé vědkyni nikdo nevěří, když se je před nebezpečím snaží varovat. To je ale samozřejmě voda na žralokův mlýn.

Čtěte také: V oblíbeném španělském letovisku se objevil téměř pětimetrový žralok. Zkoumají ho vědci

Francouzské Čelisti

Trailer se snaží vypadat draze a áčkově, se zápletkou variující klasické Čelisti, působivými exteriéry a umně natočenými sekvencemi žraločích útoků. Tomuto úmyslu ale podráží nohy jak podivná premisa, tak žralokova nepřemožitelnost. Na sladkovodního žraloka jsou totiž bezpečnostní složky krátké, vychytralá paryba uhýbá kulkám, proráží mříže a umí se vynořovat odnikud zcela bez varování. Nicméně první reakce na Rottenech, zahrnující 73 procent pozitivních recenzí s průměrným ratingem 6,1/10, naznačují, že honička se žralokem skýtá docela kvalitní hororovou zábavu.

Brutální žralok požírá na streamu sportovce a příslušníky bezpečnostních složek již od 5. června. Režíruje jej Xavier Gens, v hlavních rolích s nepřemožitelnou parybou bojují Bérénice Bejo, Nassim Lyes, Léa Léviant nebo Anais Parello.

Zdroje: Deadline/Rotten Tomatoes

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický