23. listopadu 2023 11:25

Bude ve Vřískotu 7 alespoň hvězda Wednesday? Série schytala další tvrdou ránu

Populární hororová série Vřískot na tom v posledních dnech vůbec není dobře.

Fanoušci se dosud potýkali se smutnou zprávou, že sérii Vřískot opustí Melissa Barrera, představitelka Sam Carpenter, která kromě úchylných vrahů bojuje i s vlastními sadistickými choutkami. Herečka totiž na sociálních sítích vyjádřila dost nevybíravými slovy podporu obyvatelům Gazy, na což studio zareagovalo neméně radikálně – jejím vyhazovem.

Poločas rozpadu

Krok vzbudil značnou nevoli fanoušků, všem neštěstím ale není konec. Svou neúčast na sedmém dílu totiž nečekaně oznámila Jenna Ortega, představitelka hrdinčiny sestry Tary. Podle všeho přitom Ortega neodchází kvůli aféře s Barrerou, nýbrž kvůli jiným závazkům. Ortega se totiž do dubna musí dostat do Irska, kde se začne připravovat druhá série hitu Wednesday. Zároveň jsou v plném proudu přípravy dalšího Beetlejuice, kde si zahraje jednu z důležitých rolí.

Čtěte také: Mladé milence téměř uřízl hlavu. Lukáš Kopecký dostal za brutální vraždu výjimečný trest

Ortega navíc dlouhodobě hledala z Vřískotu cestu ven, právě kvůli docela nabitému programu, a její odchod sice s nedávným děním nesouvisí, nicméně staví tvůrce série do opravdu špatné pozice. Nové filmy rozvíjela hlavně dynamika vztahu obou sester a bez nich filmům zůstanou vedlejší postavy, které sice fungují jako dobrý doplněk, jenž bohužel nemá tak funkční pozadí. Sveřepá agentka FBI, fanynka hororů a její bratr se superschopností všechno přežít zřejmě budou tvůrcům muset stačit. Nicméně scénář k sedmému Vřískotu ještě není hotový a je poměrně dost času vymyslet funkční alternativu.

Zdroje: Deadline/Entertainment Weekly

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora
Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Vřískot Jenna Ortega Melissa Barrera Sam Carpenter

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný